Suntem un consortium format din Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Pedologie, Agrochimie si Protectia Mediului - ICPA Bucuresti si Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti - USAMV Bucuresti acreditati de catre Ministerul Apelor si Padurilor Prin Unitatea de Management al Proiectului "Controlul Integrat al Poluarii cu Nutrienti" de a efectua Servicii de consultanta pentru actualizarea/revizuirea "Codului de bune practici agricole pentru protectia apelor împotriva poluarii cu nitrati din surse agricole si a Programului de protectie a apelor împotriva poluarii cu nitrati din surse agricole"

 • Prima versiune preliminara (de lucru) a "Codului de bune practici agricole pentru protecţia apelor împotriva poluării cu nitraţi din surse agricole (CBPA)" supusa dezbaterii publice poate fi descarcata de aici.
  Opiniile d-voastra legate de aceasta versiune pot fi adaugate pe Forumul site-ului.
 • Prima versiune preliminara (de lucru) a "Programului de acţiune pentru protecţia apelor împotriva poluării cu nitraţi(PA)" supusa dezbaterii publice poate fi descarcata de aici.
  Opiniile d-voastra legate de aceasta versiune pot fi adaugate pe Forumul site-ului.
 • Pe 15 Februarie 2019 am primit de la Uniunea de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal – UNCSV un document rezultat in urma consultării membrilor UNCSV referitor la "Codul de bune practici agricole pentru protecţia apelor împotriva poluării cu nitraţi". Continutul acestui document poate fi văzut aici.
 • Pe 13 Februarie 2019 am primit de la de la Smithfield Romania S.R.L. o propunere de revizuire a catorva prevederi ale "Codului de bune practici agricole pentru protectia apelor împotriva poluarii cu nitrati din surse agricole" din perspectiva practica. Vedeti aici continutul propunerii.
 • In data de 11 februarie 2019 a avut loc întâlnirea dintre reprezentanti ai membrilor Asociaţiei Producătorilor de Porumb din România (APPR) şi membri ai consorţiului care lucrează la actualizarea / revizuirea Codului de Bune Practici Agricole pentru protecţia apelor împotriva poluării cu nitraţi din surse agricole (CBPA). Detalii gasiti aici .
 • In data de 23 ianuarie 2019 a avut loc întâlnirea dintre Consiliul Director al membrilor Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR) şi membri ai consorţiului care lucrează la actualizarea / revizuirea Codului de Bune Practici Agricole pentru protecţia apelor împotriva poluării cu nitraţi din surse agricole (CBPA). Detalii gasiti aici .
 • Observatiile d-voastra privind Revizuirea CBPA 2015 pot fi adaugate online pe Forumul acestui site.
 • Adresa privind observatiile de revizuire a "Codului de bune practici agricole pentru protecţia apelor împotriva poluării cu nitraţi din surse agricole (CBPA)" şi a "Programului de acţiune pentru protecţia apelor împotriva poluării cu nitraţi(PA)", trimisa de catre INCDPAPM-ICPA catre toate comunitatile interesate, poate fi descarcata de aici.